Такмичења из енглеског језика

           

Школско такмичење из енглеског језика за ученике осмог разреда је одржано 29.01.2020. године са почетком у 13.15 у просторијама наше  школе. Велики број наших осмака је учествовао, њих 14 укупно.  Пропозиције такмичења ипак намећу правило да само двоје првопласираних ученика има право да се пласира на Општинско такмичење.  У складу са тим правилом на Општинско такмичење за ученике осмог разреда пласирале  су се Катарина Вратоњић и Богдана Радојевић…. Ове две ученице, као и сви остали ученици, заслужују све похвале за уложен рад и труд.

У реализацији школског такмичења су учествовале предметни наставници Мирјана Догањић-Ђурасовић и Маша Смиљанић.

Општинско такмичење из енглеског језика за ученике осмог разреда је одржано  у ОШ „ Јован Стерија Поповић“ на Новом Београду, 23.02.2020. године са почетком у 13.00. На такмичењу је учествовао 71 ученик осмог разреда и наше ученице су оствариле следећи пласман: Катарина Вратоњић је освојила друго место на Општинском такмичењу и пласирала се на Окружно такмичење, а Богдана Радојевић на жалост није успела да се пласира на следећи ниво такмичења. У реализацији овог ниво такмичења је учествовао актив наставника страних језика ОШ „Јован Стерија Поповић“.

Окружно такмичење из енглеског језика за ученике осмог разреда ће бити одржано у ОШ „Кнегиња Милица“ на Новом Београду 15.03.2020. са почетком у 11.00 часова.

 

Предметни наставник

Мирјана Догањић-Ђурасовић