m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Врх
Image Alt

ОШ "Марко Орешковић"

Директорка школе, Гордана Радојевић,  након свечане светосавске академије је доделила награде најуспешнијим наставницима, ученицима, запосленима и другим значајним учесницима у раду школе који су својим несебичним трудом и залагањем допринели да будемо успешнији и бољи.

,,На данашњи дан када прослављамо првог учитеља, родоначелника нашег рода као што је патријарх Порфирије нагласио у храму Светог Саве ,,онога који је успоставио систем вредности по коме се рађамо, живимо и одлазимо са овог света“ уважавајући вредности труда и рада најважнијег чиниоца одрастања, васпитања и образовања сваког детета, а то и јесте учитељ и наставник додељујемо награде и признања најуспешнијима у претходној школској години и најистакнутијима за оставрене резултате и доприносе раду школе у минулим временима. Са великим поносом истичем успехе наших ученика и наставника у претходној 2022/23. школској години који су постигли значајне резултате освојивши 88 награда од укупно 435 уписаних ученика, истакла је директорка школе.

Директорка је уручила Захвалницу  председнику ГО Нови Београд, господину Бојану Бовану за подршку у раду школе, унапређењу услова рада за  ученике и све запослене. ,,Разумевање које пружате, активности којим нам омогућавате да покажемо тимски дух и заједништво ученика, родитеља и наставника на спортским и културним манифестацијама допринеле су да будемо снажнији и сложнији. Велико хвала. Овом приликом изражавамо нашу велику захвалност што сте препознали потребе наше школе за унапређење услова рада и омогућили да нам школа поново буде уредна, чиста, сјајна и лепа. 

Ви сте као председник наше општине и као човек који мисли на децу важан добитник наше искрене захвалности.“

Награду је уручила и господину Милошу Грујичићу, предесднику Савета родитеља рекавши: ,, Овим путем желим да Вам се захвалим у име целог колектива ОШ,,Марко Орешковић“, као и у своје лично име на подршци коју нам пружате у раду, унапређењу услова рада за наше ученике и све нас. Разумевање које пружате, Ваше залагање да школа буде безбрижно место за одрастање наших ученика,  све активности и Ваш труд су нам од великог значаја и важна подршка.“

Уследила је додела награда најуспешнијим наставницима, ученицима и запосленима. 

Овом приликом је уручена и посебна награда колеги Небојши Граховцу коме је ово био последњи радни дан на радном месту наставника технике и технологије и заслужено отишао у мирне пензионерске дане. 

Директорка је доделила захвалнице и родитељима ученика који су били несебична подршка у организацији и реализацији такмичења у шаху. Истакла је да са посебним задовољством уручује захвалнице јер су показали тимски дух и заједништво, пружали подршку школи и ученицима, били део сјајне атмосфере. Родитељи којима су уручене захвалнице: Татјана Максимова, Ненад Прибојац, Марија Трифуновић, Дејан Виденовић, Марина Виденовић, Марија Стаменић, Александар Стаменић, Соња Скареп, Дејан Секулић, Гордана Милошевић Делић, Ивана Смрзлић Мујакић…